Activiteiten

Vrijwilligers gezocht

Beste ouders van jeugdleden van SJO DEES/Vessem

Als SJO DEES/Vessem zijn we voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Net als vele verenigingen kampen wij ook met een verminderde aanwas van vrijwilligers. De insteek is dat per jeugdlid minimaal één ouder zich als vrijwilliger inzet. Dit kan uiteraard als trainer/leider van een team, maar we zoeken ook nog voor diverse commissies versterkingen om alles rondom onze jeugd te organiseren:

  • Aanvulling voor de jeugdcommissie. Zowel voetbaltechnisch als organisatorisch.
  • Voor een nieuwe kledingcommissie die het beheer, inname en uitgifte van de Klaverblad wedstrijdpakken voor hun rekening nemen en mogelijk de verkoop van club kleding zou willen organiseren.
  • Aanvulling voor de activiteitencommissie, voor de organisatie van diverse jeugd activiteiten. Denk aan het aftraptoernooi, de pietentraining, oliebollentoernooi, penaltybokaal etc.
  • Aanvulling voor de toernooicommissies van het Hemelvaarts- en Pinkstertoernooi
  • Nieuwe (Jeugd)scheidsrechters. Voor de onderbouw kan dit zonder verder opleiding (uiteraard krijg je wel speluitleg) en voor de bovenbouw is het mogelijk om hiervoor een training te volgen.

We horen graag hoe jij je in wil zetten voor onze jeugdleden! Vele handen maken licht werk. Meld je dus snel aan via jeugd@deesvessem.nl.

Naast bovenstaande vrijwilligers activiteiten is er nog behoefte aan aanvullend kantinepersoneel en poetshulpen. Voor meer informatie neem contact op met vv DEES of vv Vessem.

De jeugdcommissie

Dit vind je misschien ook leuk...