Download ‘m nu! Download de voetbal.nl app nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij SJO DEES Vessem bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt.

Account aanmaken

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij SJO DEES Vessem in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij SJO DEES Vessem? Het adres waarop je mailtjes van SJO DEES Vessem ontvangt is het adres waarmee je bij ons bekend bent. Je kunt ook een mail sturen naar de ledenadministratie.

  1. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij SJO DEES Vessem bekend bent.
  2. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Meerdere kinderen bij SJO DEES Vessem?

Heb je meerdere kinderen die voetballen bij SJO DEES Vessem en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.