Activiteiten

Bericht Jeugdcommissie 01-09-2022

Beste Ouders/Verzorgers,

De eerste traingingen zijn alweer begonnen en we staan voor de start van het nieuwe seizoen. Bij deze een aantal mededelingen:

Komende zaterdag hebben alle teams van JO07 t/m JO12 a.s. zaterdag een toernooi in Middelbeers. Toernooischema hebben de betrokken trainers/leiders al ontvangen.

Vrijdag 9 september hebben we ons jaarlijkse aftraptoernooi voor alle teams van JO07 t/m JO13 met als afsluiting een frietkraam. Alle spelers graag om 18:30u aanwezig en trainers/leiders om 18:15u.

Eerste KNVB competitiewedstrijden vanaf JO08 en hoger staan gepland vanaf 10 september (zie voetbal.nl app). De JO07 Kempen competitie start vanaf 17 september (schema volgt nog)

Nagenoeg alle (bruikleen) wedstrijdpakken staan weer klaar om uitgedeeld te worden voor de kinderen die aangegeven hadden een grotere maat nodig te hebben of nog geen pak hadden. Voor de teams t/m JO13 worden deze bij het aftraptoernooi uitgedeeld. Voor de hogere teams staan de pakken vanaf het aftraptoernooi klaar in het jeugdhome in Wintelre, zodat de leiders deze uit kunnen delen.

Naast de (bruikleen) wedstrijdpakken Voetbalshirtjes worden van uit de club verzorgd. Broek en sokken kunnen gekocht worden bij Fairsports in Oirschot. Verder dienen alle spelers zelf voor voetbalschoenen, scheenbeschermers en indien nodig keepershandschoenen gezorgd te worden (1 setje handschoenen is voor de kleinste teams wel beschikbaar).

Definitieve indeling en trainingstijden zie onze nieuwe online omgeving www.deesvessem.nl.

Tot slot willen we er op wijzen dat op een positieve manier aanmoedigen tijdens wedstrijden uiteraard gewaardeerd wordt, maar laat het coachen a.u.b. over aan de leider. Dit om verwarring bij de kinderen te voorkomen.

Mochten er nog vragen zijn neem even contact op met je trainer/leider of iemand van de jeugdcommissie.

Veel speelplezier komend seizoen!

JC SJO DEES/Vessem

Dit vind je misschien ook leuk...